Highlights

Hallo Nederland!

today1 juli 2021 335 6

Achtergrond
share close

Okay, ‘Nederland’ is voor nu nog grootspraak. Maar daar ligt uiteindelijk wel onze ambitie. “If you want to finish you first need to start!” Met onze campagne ‘Hallo Nederland‘ verwelkomen wij in alle nieuwe DAB+ luisteraars in onderstaande dorpen en steden. In de Achterhoek is VIB Radio te ontvangen op DAB+ kanaal 6A en in Noord-Holland op DAB+ kanaal 11B. Altijd en overal digitaal luisteren in de beste kwaliteit naar The Sound of Luxury in de auto, thuis of op kantoor!

Met de uitbreiding van ons zendgebied met DAB+ willen wij The Sound of Luxury voor zo veel mensen als mogelijk bereikbaar maken. Met nu dus de Achterhoek en Noord-Holland om te beginnen. Woon jij niet in de Achterhoek of in Noord-Holland? Niet getreurd. Ons oog is al gevallen op andere interessante regio’s. Dus zorg dat je onze pagina volgt zodat je altijd op de hoogte bent als we ons zendgebied in Nederland weer verder gaan uitbreiden.

In de Achterhoek te ontvangen in de volgende gemeenten (kanaal 6A):
Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Lochem, Montferland, Oost-Gelre, Oude-IJsselstreek en Winterswijk.

Zendgebied 6A Achterhoek

Welkom allemaal!
Azewijn, Aalten, Beek, Bocholt (D), Borculo, Braamt, Bredevoort, De Heurne, Didam, Dieren, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Eefde, Eerbeek, Eibergen, Gaanderen, Gendringen, Goor, Groenlo, Haaksbergen, ‘s-Heerenberg, Hengelo (Gld.), Hummelo en Keppel, Kilder, Lengel, Lichtenvoorde, Lochem, Loerbeek, Loil, Mariënvelde, Neede, Nieuw-Dijk, Ruurlo, Steenderen, Stokkum, Terborg, Ulft, Varsseveld, Vorden, Vreden, Wehl, Wisch, Zeddam, Zelhem, Zevenaar, Zutphen en Zwolle (Gld.).

 

 

 

In Noord-Holland te ontvangen in de volgende gemeenten (kanaal 11B):
Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend en Waterland.

Zendgebied 11B Noord-Holland

Welkom allemaal!
Aalsmeer, Almere, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Assendelft, Bergen aan Zee, Beverwijk, Broek in Waterland, Broek op Langedijk, Bussum, Castricum, Diemen, Edam, Egmond aan Zee, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hoofddorp, Hoorn, IJmuiden, Katwoude, Krommenie, Marken, Medemblik, Middenbeemster, Monnickendam, Naarden, Obdam, Oostzaan, Purmerend, Ransdorp, Schagen, Schoorl, Uitdam, Volendam, Weesp, Wijk aan Zee, Wormer, Wormerveer, Zaandam.

Speel mee met onze winactie 'Hallo Nederland' en maak kans op een JBL DAB+ tuner.

WINACTIE

Geschreven door VIB Radio

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday