Bizar

Ben jij één van de 39?

today30 juni 2021 6

Achtergrond
share close

Het grootste jacht ter wereld is onthuld en ze is zo groot dat er een nieuwe categorie voor haar is bedacht: ‘yachtliner’. ‘Somnio’ wordt opgeleverd in 2024 en is met een lengte van 222 m niet te missen. Slechts enkelen zullen de boot van 500 miljoen euro van binnenuit kunnen bekijken. Dat komt omdat het jacht zal dienen als een adembenemend drijvend appartement voor de superrijken. 39 ultraluxe appartementen vanaf 9,5 miljoen euro.

Om te waarborgen dat de kans om een appartement te kopen alleen mogelijk is op uitnodiging of doorverwijzing zal de identiteit van de eigenaren een goed bewaard geheim blijven. De gekozen 39 eigenaren zullen als geen ander een leven op de golven van de oceaan ervaren, op een boot die is ontworpen door twee van ’s werelds meest vooraanstaande architectuur- en ontwerpstudio’s, het in Londen gevestigde Winch Design en Tillberg Design uit Zweden.

De appartementen worden verdeeld over zes dekken, elk volledig aanpasbaar. Een persoonlijke keuken, een fitnessruimte, een bibliotheek, eetruimtes binnen en buiten en aparte kleedruimtes zijn allemaal potentiële kenmerken. Eigenaren hebben toegang tot een ‘spectaculaire’ wijnkelder met een capaciteit van 10.000 flessen en een proeflokaal, een keur aan restaurants en bars, en een strandclub aan boord met watersportfaciliteiten. Een lounge in de boeg van het schip zorgt voor ‘spectaculaire uitzichten’ bij het varen in natuurgebieden of bij het binnenvaren van de haven.

Somnio wordt het grootste jacht ter wereld, zowel qua lengte als qua volume, en wordt aangedreven door de nieuwste schone motortechnologie. Ze wordt momenteel gebouwd door Vard in Noorwegen, dat deel uitmaakt van het Italiaanse scheepsbouwbedrijf Fincantieri.

Meer details over Somnio zijn te vinden op www.somniosuperyachts.com.

Bron: www.dailymail.co.uk

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Gadgets

‘Fast & Furious’ krijgt een eigen horloge met een behoorlijk prijskaartje

Met de film Fast & Furious 9 op de planning om binnenkort de bioscopen binnen te racen, kan het natuurlijk niet zo zijn dat er geen merchandise op de markt komt. En drinkbekers, tassen en t-shirts is natuurlijk niet iets wat past bij een stoere multimiljarden-franchise. Dus komt er een horloge op de markt. En de prijs liegt er niet om. De echte fans willen natuurlijk de auto's kopen en […]

today19 juni 2021 7 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday