Lifestyle

Triest! Slechts 8,5 badkamer!?

today18 oktober 2021 10

Achtergrond
share close

Voor Amerikaanse begrippen is het bijna zielig om in een huis te wonen met ‘slechts’ 8,5 badkamers. Desondanks is de villa van Obama een echte parel. Al is het alleen al vanwege de bijzondere locatie.

Voormalig president Barack Obama en zijn gezin wonen inmiddels al een tijdje in een gigantische villa ($ 11,75 miljoen) aan het water op bijna 30 hectare op Martha’s Vineyard – een welvarend eiland. De uitgestrekte villa van 6.892 vierkante meter ligt op bijna 30 afgelegen hectare aan de Edgartown Great Pond tussen Slough Cove en Turkeyland Cove, met uitzicht op de Atlantische oceaan!

(c) LandVest

Het gigantische huis beschikt over zeven slaapkamers, acht en een half bad(!?) en verschillende stenen open haarden. Er is een garage voor twee auto’s, een vrijstaande schuur en een zwembad. Het pand biedt ook directe toegang tot de vijver en omvat een botenhuis en een privéstrand met akterechten, volgens de vermelding op LandVest. Het pand stond sinds 2015 te koop, toen het werd vermeld voor $ 22,5 miljoen. De prijs werd in 2019 twee keer verlaagd, eerst tot $ 16,25 miljoen in juni en vervolgens een maand later tot $ 14,85 miljoen. Uiteindelijk is het dus voor $ 11,75 miljoen aangekocht door Obama.

(c) LandVest

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Auto's

Bijna in productie: de Bugatti Centodicie

Menig multimiljonair droomt ervan natuurlijk de meest exclusieve auto onder de meest exclusieve auto’s in de garage te hebben: een Bugatti. Er komt bijna een nieuwe aan, maar met dit prijskaartje zal zelfs de rijkaard zelf eerst even achter de oren krabben of ze ‘m wel willen/kunnen aanschaffen. In de zomer van 2019 werd al aangekondigd dat Bugatti haar 110-jarig bestaan gaat vieren met een nieuw model, de Centodieci (wat […]

today16 oktober 2021 11 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday