Nieuws

WINACTIE – Win een JBL DAB+ tuner

today6 november 2021

Achtergrond
share close

De laatste JBL DAB+ tuner die wij in 2021 weggeven! En deze keer doen we het iets anders (moeilijker)… Je moet het namelijk doen met de foto die hieronder staat.

Weet jij waar de JBL tuner is? Stuur jouw antwoord naar 085-0205920 (WhatsApp). Op zaterdag 18 december bellen wij live met de winnaar van de JBL DAB+ radio.

Geef het juiste antwoord door en zorg dat je zaterdag 18 december tussen 08:00u en 18:00u bereikbaar bent! Lees op deze pagina de spelregels en voorwaarden.

Hints
Elke week geven wij een aanvullende hint zodat jij kunt raden waar de JBL DAB+ tuner is. Ga voor een overzicht met de wekelijkse hints naar vibradio.nl/winactie.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Dit verdiende Michael Jordan in zijn carrière

We doen het meteen maar uit de doeken; Michael Jordan is de beste betaalde sporter allertijden. Maar heeft hij dit allemaal vergaard op het veld? ©AP Images Wie dacht dat Max Verstappen, Lewis Hamilton of voetballers Cristiano Ronaldo of Lionel Messi de rijkste waren onder de sporters, zit er een klein beetje naast. Michael Jordan heeft in zijn carrière niet honderden miljoenen, maar een slordige $2,6 miljard verdiend.Wat je misschien […]

today6 november 2021 16 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday