Auto's

Maybach S650 Pullman

today29 oktober 2020 36 3

Achtergrond
share close

Heb je nog ergens een oude sok liggen?

Is het een Amerikaanse limousine, nee! Is het een lijkenwagen, nee! Het is een Mercedes-Maybach S 650 Pullman. Ja, en hij is ook best fout, man. Maar we geven het toe; hij misstaat niet op onze oprit. We zouden er maar wat graag een dagje mee willen rondrijden.

Voor wie een Rolls-Royce nét even iets te krap vindt achterin, kan z’n hart ophalen bij deze Pullman. Met een extra lang middenstuk en een wielbasis van 337 cm, kun je zowat een slaapzak kwijt om tussen de banken in lekker te rusten. Maar nee, een slaapzak is niet nodig, want met de multicontourstoelen achter leg je jezelf net zo plat als je secretaresse.

Even wat specificaties in de vorm van cijfers: de auto is uit 2020 en had toen krap 100 km op de teller staan. Dus gewoon zo goed als nieuw. Met een 6 liter V12 onder de motorkap ga je met 547 pk in 6,5 seconden naar de 100 km/u. En dat vinden wij netjes!

We gaan verder niet te technisch zijn over de auto, want buiten het feit dat alles erop en eraan zit, zijn wij enkel specialisten in wat we mooi vinden en laten we graag foto’s voor zich spreken. Enige wat ons opviel is dat je champagneglazen meegeleverd krijgt bij de auto. Leuk!

Voor €906.000,- ben je de nieuwe eigenaar.

BINNENKORT OP VIB Radio

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Auto's

Ringhouse by Audi!?

Alleen maar rondjes De Poolse architect Karina Wiciak ontwierp een huis gebaseerd op het logo van Audi. Het zou een huis kunnen zijn waar wij zo in willen wonen. Alleen staat er dan wel een Mercedes op de oprit. Wiciak staat erom bekend conceptwoningen te ontwerpen, geïnspireerd op beroemde logo’s. Na Adidas, Renault, Mitsubishi en Chevrolet, heeft de ontwerper nu de ringen van het Audi-logo omgedoopt tot een ware villa. […]

today29 oktober 2020 24 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday