Auto's

Dit was de duurste auto van 2020

today5 juni 2021 6

Achtergrond
share close

De hele week is al in het nieuws dat Beyoncé en Jay-Z waarschijnlijk de duurste auto ter wereld hebben gekocht. Maar is zo’n bedrag nu ver boven het duurste bedrag van vorig jaar bijvoorbeeld?

De Rolls-Royce Boat Tail die Beyoncé en Jay-Z mogelijk gekocht hebben voor €28 miljoen

 

Vorig jaar is er ook een zeldzaam exemplaar verkocht aan een rijke poepert die z’n garage graag vult met auto’s die de meeste van ons nooit in het echt zullen aanschouwen.

De duurste auto van 2020 is een Pagani Zonda HP Barchetta. Deze auto werd in 2017 al onthult in Pebble Beach, maar er zijn er maar drie van gemaakt en verkocht. Waarvan eentje vorig jaar. Deze is vermoedelijk voor een prijs van meer dan 20 miljoen euro over de toon…euh, rollerbank gegaan.

De HP Barchetta is de duurste en meeste exclusieve versie van de Zonda. Al zegt misschien niet iedereen het merk direct wat. Even wat feitjes richting uwe bakkes: een 7,3L Mercedes V12-motor, 1.100 Nm koppel en 800 pk. Dit alles met een totaalgewicht van 1.250 kilo.

Zo, wij ronden dit stuk schrijven af en stappen weer in onze Opel Corsa. Ajuus.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Wijntip

Wijntip #22: Kiwi Cuvée Sauvignon Blanc

WIJNTIP WEEK 22 - 2021 Soepele Sauvignon Blanc met een opfrissend karakter. Een soepele Sauvignon Blanc uit Frankrijk met een heldere kleur. De wijn doet iets denken aan de Nieuw Zeelandse Sauvignons (uitbundig in geur, kruisbessen, tropisch fruit & lychee). Naast smaken van kruisbessen, groene appels, meloen en ietsje mineralen, ook rijk aan tropisch fruit. Een opfrissend karakter. Spijs & moment De ultieme huiswijn, dit is een echte allemansvriend. Ideaal […]

today4 juni 2021 224 17 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday