Aanbevolen

Ricky Lukassen en Jaydi Dubois

today19 februari 2021 121 3

Achtergrond
share close

RICKY EN JAYDI BIJ TOASTJE KAVIAAR

Op vrijdagmiddag 19 februari waren Ricky Lukassen en Jaydi Dubois uit Temptation Island op bezoek in de studio. De wijn maakte de tongen los?! Of kwam dat toch door de scherpzinnige vragen van Joshua en Romy? Oordel zelf en bekijk de leukste momenten.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Gelukkig Nieuwjaar!

GELUKKIG NIEUWJAAR Alle medewerkers van VIB Radio - The Sound of Luxury wensen jou een gelukkig nieuwjaar. Ook in 2022 zijn wij er elke dag! Online, gratis app of via DAB+. Our Music, Your Luxury!Nieuw in 2022Elke dinsdag- en woensdagavond zijn Wijbrand van der Sande en Frans de Zwart jouw gastheren met De Avondshow. Luister en kijk je vanaf 11 januari mee?

today1 januari 2021

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday