Gadgets

McDonald’s bestelpaal voor thuis

today27 april 2021 310 5

Achtergrond
share close

Op de bestelsite van de gigant uit China; ‘AliExpress’ kom je vaak bijzondere spullen tegen. Tijdens het scrollen kwamen wij ineens een echte bestelpaal van McDonalds tegen. En geloof het of niet: het werkt echt!

Wees eerlijk; zo’n bestelpaal wil jij toch ook in de keuken hebben? Of in de woonkamer? Of desnoods naast het bed? En je kunt er dus ook echt mee bestellen!

De bestelpaal heeft een touchscreen van 24 inch, een standaard waar het hele systeem op kan staan (waardoor je hem dus gewoon in je woonkamer kan zetten) en een pinautomaat die ook écht werkt.

Je wilt natuurlijk dat de ervaring helemaal compleet is, dus dat het écht lijkt alsof je in de Maccie staat: dat kan. Deze automaat heeft namelijk een pinterminal waar je kan afrekenen én een bonnenprinter waar de bestelbon wordt uitgeprint.

Het bijzondere van deze machine: hij werkt gewoon op Android. Het is dus mogelijk dat je op dit apparaat je favoriete gerechten bij de fastfoodketen kunt bestellen. Hoe dit dan in de praktijk werkt is de redactie van VIB Radio nog niet geheel duidelijk. Maar de medewerkers willen ook graag zo’n bestelpaal in de kantine…

Omgerekend koop je deze bestelpaal voor ca. €730,- (incl.verzending).

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Lifestyle

Huis kopen voor slechts €1,-!?

Een oude sok hoef je niet te zoeken. Waarschijnlijk ligt er nog wel ergens een euro in een lade verstopt? Dat is nu blijkbaar genoeg om een huis te kopen in Italië.De huizenprijzen blijven stijgen in Nederland. 20k overbieden is momenteel de normaalste gang van zaken. En zelfs dan nog heb je geen zekerheid dat je een koopakte kan tekenen. De burgemeester van het Italiaanse dorpje Castiglione di Sicilia heeft […]

today26 april 2021 90 8

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday