Visual Radio

Huischef Luc serveert een broodje hagelslag?

today30 april 2021 119 6 5

Achtergrond
share close

Huischef Luc was weer op visite bij ‘Toastje Kaviaar‘ en had voor deze gelegenheid zelfs een echt bbq-meubel meegenomen (euh, geknutseld). Kortom, er werd weer culinair genoten in de studio van een broodje hagelslag? Het gerecht kreeg weer ondersteuning van een heerlijke wijn van Gesthuizen Wijnen.

Gasten week 17: Huischef Luc, Mister Philly en Erik Plageman.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Wijntip

Wijntip: Prieurs de St-Julien Côtes-du-Rhône rouge

WIJNTIP WEEK 17 - 2021 Een krachtige, fruitige wijn met kruidige aroma’sRhône wijn met een diepe granaatkleur. Aantrekkelijke aromatische geur van rood fruit, zoals aardbeien en frambozen. De wijn is vol van smaak, met fluweelzachte tannines en een pittige, kruidige afdronk. Spijs & momentMet zijn smaakrijke en kruidige karakter is deze Côtes du Rhône de ideale wijn bij gerechten die eveneens smaakvol en gekruid zijn. Denk aan een vleesspies met Mediterrane […]

today30 april 2021 47 5

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday