Events

Professor Drabb was op bezoek

today7 mei 2021 174 11

Achtergrond
share close

Traditionele handlezers lezen karakter aan de hand van lijnen die zij kunnen zien. Dat doet Professor Drabb niet. Hij is een handlezer nieuwe stijl en van uitzonderlijke klasse. Hij zal niet de toekomst voorspellen, maar leest na een hand vast te hebben gehouden het verleden.

Professor Drabb

VIB-member, dus vaste gast van VIB Radio, Professor Drabb was vrijdagmiddag 7 mei op bezoek bij het programma ‘Toastje Kaviaar’. Hij kwam naar de studio om handen te lezen van DJ’s, gasten en luisteraars. Hij vertelt iets over thuis, familie, carrière en over relaties, exen en seks.

Professor Drabb leest de hand van onze technische man Cas Ebbers

79 procent is waar

Korte en krachtige optredens met verbazingwekkende resultaten waar iedereen nog lang over napraat. Niet voor niets is Professor Drabb vier keer houder van het wereldrecord handlezen. Hij kreeg bij de laatste poging gemiddeld een 7.9 voor zijn optredens en hiermee is 79 procent van wat hij zegt waar.

Veel handen werden er gelezen en nog meer rake opmerkingen en overdenkingen werden on air geslingerd. Zo kreeg onze technische man Cas een sticker ‘hoogbegaafd’ opgeplakt. Maar die sticker komt wel naast de sticker ‘contactgestoord’?! En hoe zit het nu precies met Joshua en Romy? Of onze gasten Kendy en Chiel?

FRAGMENTEN PROFESSOR DRABB

Geschreven door VIB Radio

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday