Lifestyle

Dé ideale vakantie!

today6 mei 2021 115 10

Achtergrond
share close

Laten we direct met hét verkoopargument op de proppen komen: je kan onbeperkt wijn drinken! Al het andere is direct irrelevant geworden. Dus houd jij wel van een wijntje? En zin om op vakantie te gaan? Slapen in een wijnvat is dan misschien wel jouw ideale vakantie.

‘Schlafen in Weinfass’

Bij onze oosterburen is het mogelijk om in een wijnvat de nacht door te brengen. In het Duitse Sasbachwalden ligt namelijk een vakantiepark met wijnvaten om in te overnachten. De naam van het vakantiepark ‘Schlafen im Weinfass’ is alleszeggend. Het park ligt in het Zwarte woud dus naast wijn heb je ook nog eens een prachtige natuur ter beschikking.

Je slaapt natuurlijk (of helaas) niet in een echt leeg wijnvat. Alhoewel? Na het openen van de deur zal de authentieke wijngeur je welkom heten. Deze enorme vaten zijn vroeger namelijk wel echt gebruikt om wijn in op te slaan. Door professionals zijn deze wijnvaten verbouwd tot hotelkamers. Het vakantiepark heeft een toepasselijke naam ‘Schlafen im Weinfass’. Naast slapen in een wijnvat kan je wandelen in de natuur en natuurlijk zelfgestookte wijn drinken die daar wordt verbouwd. 

De liefdevol ingerichte wijnvaten nodigen jou uit om te dromen en te ontspannen en bieden een adembenemend uitzicht over Sasbachwalden en de Rijnvlakte tot aan de Vogezen. Als je ’s avonds met een wijntje in je handen uit het raam van het wijnvat kijkt, zie je een fantastische en fascinerende zonsondergang. Proost!

Voor ongeveer €170,- mag je iemand meenemen om een nacht te overnachten in een wijnvat. Daarbij krijg je een mand vol lekkernijen, drie flessen wijn en een ontbijt.

Ga voor meer informatie naar ‘Schlafen im Weinfass‘.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Gadgets

8-inch opvouwbare iPhone in aantocht

Succesvolle opvouwbare smartphones zijn volgens ons nog steeds niet verkrijgbaar. Analist Ming-Chi Kuo weet aan 9to5Mac te melden dat Apple in 2023 zijn eerste opvouwbare iPhone (8-inch) gaat lanceren. Apple heeft tot op heden nog geen serieuze poging gedaan om een opvouwbare iPhone te maken. Het bedrijf is er over het algemeen ook nooit heel enthousiast over geweest. Dit zou te maken hebben met de hoge kwaliteiseisen die Apple standaard […]

today3 mei 2021 80 9

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday