Events

Visite: DJ FERREZ en Simone Nijssen

today9 juli 2021 11

Achtergrond
share close

Zoals elke vrijdagmiddag was er ook deze keer een speciale gast: DJ FERREZ is als gastpresentator aangeschoven bij het programma ‘Toastje Kaviaar’. En zoals eerder beloofd heeft hij Simone Nijssen meegenomen. En dat had duidelijk een goede en feestelijke reden.

FERREZ en Simone Nijssen hebben al vaker samengewerkt. En met succes. ‘On My Way’ en ‘Round And Round’ zijn twee eerder uitgebrachte tracks. En deze keer hebben ze weer samengewerkt en dat brengt ons nu hun nieuwe track ‘To You‘. En wauw! Wat een goede maar vooral gave track! Joshua en Adrie zijn in ieder geval erg onder de indruk. De track ‘To You’ zal je absoluut vaker gaan horen op VIB Radio.

Een compilatie van 120 minuten talk radio hebben wij ingekort tot een video met hoogtepunten van 35 minuten. Veel kijk en luisterplezier!

Geschreven door VIB Radio

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday