Bizar

DJ van VIB Radio weggestuurd van een terras!?

today21 mei 2021 8

Achtergrond
share close

Sinds enkele weken mogen we gelukkig weer naar het terras. Tenminste, als het weer meewerkt mogen we daar blij mee zijn. DJ Quincy besloot ook weer eens een terras op te zoeken. Dat bleek niet helemaal te gaan zoals gehoopt…

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Wijntip

Wijntip: Carl Ehrhard Blanc de Noirs

WIJNTIP WEEK 18 - 2021 Een hele bijzondere witte wijn, namelijk gemaakt van de blauwe druif: Spätburgunder (zo wordt de Pinot Noir druif in Duitsland genoemd).  Een witte wijn van een blauwe druif komt niet heel vaak voor en al helemaal niet van deze kwaliteit. Deze wijn heeft tonen van rood fruit, lichte kruidigheid en een zacht en romig mondgevoel. Daarna volgt een hele lange nasmaak, heerlijk! Hoe maak je […]

today8 mei 2021 258 10 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday