Bizar

DJ van VIB Radio weggestuurd van een terras!?

today21 mei 2021 8

Achtergrond
share close

Sinds enkele weken mogen we gelukkig weer naar het terras. Tenminste, als het weer meewerkt mogen we daar blij mee zijn. DJ Quincy besloot ook weer eens een terras op te zoeken. Dat bleek niet helemaal te gaan zoals gehoopt…

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Auto's

De Regent Seaglider: met 300 km/u van de ene kust naar de andere

Op zoek naar een snelle manier om over het wat heen te glijden van de ene kust naar de andere? We hebben de oplossing voor jou: de Regent Seaglider.Eerlijkheidshalve gezegd weten wij niet zo goed wat je er in Nederland mee moet, maar mocht je een eiland (of twee) bezitten op de Bahama's of in Indonesië, dan is dit even iets om te onthouden.De Regent Seaglider is een nieuw voertuig […]

today15 mei 2021 7 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday