Auto's

De Regent Seaglider: met 300 km/u van de ene kust naar de andere

today15 mei 2021 7

Achtergrond
share close

Op zoek naar een snelle manier om over het wat heen te glijden van de ene kust naar de andere? We hebben de oplossing voor jou: de Regent Seaglider.

Eerlijkheidshalve gezegd weten wij niet zo goed wat je er in Nederland mee moet, maar mocht je een eiland (of twee) bezitten op de Bahama’s of in Indonesië, dan is dit even iets om te onthouden.

De Regent Seaglider is een nieuw voertuig dat met 290 km/u over het water raast. Als een soort hovercraft vliegt dit op een dekentje van lucht net boven het water. Een snelle, comfortabele manier om van de ene kust naar de andere te gaan.

Bij het verlaten van de haven drijf je met een maximale snelheid van 45 km/u naar het open water, waarbij je daarna de hendels vol opengooit en dus bijna de 300 km/u bereikt en een stukje loskomt van het water.

Even over de duurzaamheid: het vliegtuig werkt opereert uitsluitend op elektriciteit. Het bedrijf die de het vliegtuig maakt, heeft zelf ook maar de helft van de productiekosten van een normaal vliegtuig nodig om het voertuig te maken. Naast de uitstoot die nul is, produceert het vliegtuig ook zo goed als geen geluid.

 

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Wijntip

Wijntip: Misty Cove Landmark Sauvignon Blanc

WIJNTIP WEEK 19 - 2021 Expressieve, geconcentreerde top Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland Een top Sauvignon Blanc uit Marlborough, Nieuw-Zeeland. De kleur is fonkelend en licht. De geur expressief met limoenschil, citroensap, verse kruiden maar ook exotisch fruit als ananas en passievruchten. Voor een Sauvignon is hij best krachtig en geconcentreerd. Onderscheidend. Door de fijne, zachte zuren is er een optimale balans. De lengte is eindeloos, wat iets zegt over […]

today14 mei 2021 95 15 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday