Bizar

Het duurste jacht ter wereld

today31 mei 2021 5

Achtergrond
share close

Het internet struikelt over de prijs. Als we alle bedragen op een hoop gooien en er een gemiddelde voor uitrekenen dan komen wij op zo’n $4,5 miljard uit. Ja, MILJARD! Criticasters hebben lang liggen rollenbollen over het bestaan. Tot 2014 werd namelijk betwist of het duurste jacht ter wereld ‘History Supreme’ überhaupt wel zou bestaan.

We hebben een aantal weelderige jachten gezien, maar de 100-voet History Supreme is veruit het duurste. Stuart Hughes, een Britse leverancier van luxe gadgets, nam een ​​pauze van zijn rol als iPad-alchemist om het superjacht van $ 4,5 miljard te creëren, bedekt met platina en goud van boeg tot achtersteven.

Gekocht door een anonieme Maleisische zakenman, is History Supreme volgens Luxury Launches het duurste jacht ooit verkocht. De Daily Mail meldt dat het drie jaar in beslag nam om het indrukwekkende schip te voltooien en maar liefst 220.462 pond aan edele metalen werd gebruikt. Alles – van de basis van de boot tot het dek, de eethoek, de rails en het anker – is uitgedost in goud en platina.

Het exorbitante prijskaartje is ook het resultaat van de weelderige hoofdslaapkamer, versierd met platina met een muurelement dat is gemaakt van meteoorsteen en een echt T-Rex dinosaurusbot. Het gerucht gaat dat Robert Kuok het superjacht heeft gekocht, ter waarde van 10 keer het bedrag dat Roman Abramovitch (vorige titelhouder van ’s werelds duurste jacht) betaalde voor het Eclipse megajacht.

 

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

‘Charlie bit my finger’-video verkocht

Een stukje internetgeschiedenis is onder de hamer gegaan. En als je denkt dat een openbare video op internet gekocht kan worden? Ja, zeker. En we hebben het niet over tientjes. In 2007 verscheen er een filmpje online van twee broers op de bank, waarbij de ene jonge zijn vinger in de mond stak van zijn jongere broer. Dit had tot gevolg dat de jongen op zijn vinger beet. Naast de […]

today29 mei 2021 157 15

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday