Motoren

BMW’s R18 Motor aangepakt door Russische garage en het resultaat mag er zijn!

today23 oktober 2021 12

Achtergrond
share close

Hier houden we van: een motor van BMW, in dit geval de R18, die van zichzelf al een knappe jongen is, maar toch door een garage nog een flinke upgrade krijgt.

©Vlad Klepach

Motoren gaan er steeds futuristischer uitzien en daar kunnen wij geen genoeg van krijgen. Zillers Garage in Rusland zag in de BMW R18 een ambitieus project en heeft deze even grondig onder handen genomen. Het resultaat is een buikschuiver gemaakt van zilverkoolstofvezel en een uitlaat van titanium.

Zillers heeft waarschijnlijk met beiden handen de mogelijkheid aangepakt nadat BMW bij de release van deze motor al aankondigde dat deze ‘voorbestemd is om aan te passen’.

Goed, heel leuk allemaal, maar we willen weten welke aanslag dit gaat zijn op je portemonnee. Maar zoals altijd komen deze pareltjes in beperkte oplagen de garage uit. Zo ook deze geslepen kogel. Er zullen er 13 over de toonbank gaan met een kostenplaatje van ruim €38,500. Laten we eerlijk zijn; op deze site zijn gemobiliseerde metalen van hogere prijzen behandeld.

(c) LandVest
©Vlad Klepach
©Vlad Klepach
©Vlad Klepach
©Vlad Klepach
©Vlad Klepach
©Vlad Klepach

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Lifestyle

Triest! Slechts 8,5 badkamer!?

Voor Amerikaanse begrippen is het bijna zielig om in een huis te wonen met 'slechts' 8,5 badkamers. Desondanks is de villa van Obama een echte parel. Al is het alleen al vanwege de bijzondere locatie. Voormalig president Barack Obama en zijn gezin wonen inmiddels al een tijdje in een gigantische villa ($ 11,75 miljoen) aan het water op bijna 30 hectare op Martha's Vineyard - een welvarend eiland. De uitgestrekte villa […]

today18 oktober 2021 10 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday