Nieuws

Winnaar overnachting Golden Suite

today24 december 2021 8

Achtergrond
share close

WINACTIE

Wie mag de koffers pakken voor een luxe overnachting in de Golden Suite bij Van der Valk Gilze in Tilburg? Op vrijdagmiddag 24 december 2021 belt Joshua live on air met de winnaar van onze winactie ‘Oh, What A Night!?’. 

FRAGMENT BEKENDMAKING

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Kassa voor eigenaar Red Bull

KASSA?! Na een bloedstollende laatste race in Abu Dhabi werd Max Verstappen de allereerste Nederlandse kampioen in de Formule 1. Een overwinning voor Verstappen, teambaas Christian Horner en het hele team van Red Bull Racing Honda. De 77-jarige Oostenrijker Dietrich Mateschitz is de eigenaar van Red Bull, waardoor ook hij flink profiteert van zijn grandioze overwinning. (C) Getty Images Eigenaar van Red Bull Dietrich Mateschitz, die een privé-eiland aan de […]

today23 december 2021 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday