Nieuws

Eigen pub in de achtertuin

today15 januari 2022 6

Achtergrond
share close

EEN EIGEN PUB!?

Een droom voor veel mannen (en vrouwen) is misschien toch wel een eigen gepersonaliseerde pub in de achtertuin. Een pub helmaal op maat gemaakt en ingericht op jou eigen manier. Enter My Little Pub is een project dat wordt geleid door Nieuw-Zeelander Steve Rosling. Deze man brengt de kroeg naar je toe. Nieuwsgierig geworden?

Steve Rosling heeft in de loop der jaren al veel Ierse en Engelse pubs ontworpen. Nu wil hij zijn ervaringen naar een next level tillen. Hij bouwde namelijk een My Little Pub in de tuin van zijn schoonvader. Hij kwam met het briljante idee om de ‘lokale pub’ nog dichter bij de mensen te brengen. En zo werd het O’Loughlin’s geboren. De eerste gepersonaliseerde pub vernoemd naar zijn schoonvader.

De pub is 3,6 meter bij 2,8 meter en is ontworpen als een complete één-op-één pub. Met details gemodelleerd naar de eigenaar, is de pub zo persoonlijk gemaakt. De mini Irish Pub heeft Terry’s naam erop en is versierd met oude historische familiefoto’s. “Deze ontwerpen laten je in je achtertuin zitten met het gevoel dat je bent weggestopt in een geheime bar in het midden van Dublin, of een kleine township op het Engelse platteland”, aldus Rosling.

QUANTA COSTA?

Sinds de bouw van de eerste pub in achtertuin heeft Rosling nog veel meer pubs mogen bouwen. Het project trekt mega veel klanten aan in heel Nieuw-Zeeland. Hij heeft zelfs al een Engelse pub in een buitenwijk van Christchurch gemaakt. Naast het bouwen van prachtige gepersonaliseerde pubs worden ze ook nog eens naar locatie verzonden. Vandaar dat My Little Pub dezelfde service kan bieden aan de overkant van de zee. Zo kunnen de Australiërs nu ook hun eigen pub krijgen. Helaas is het wel duur om te verkrijgen. Een volledig uitgeruste versie kost je rond de 100.000 dollar.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Keuken te koop voor €837,-

KEUKEN TE KOOP Soms wil je je portemonnee al trekken bij het zien van één foto. Dat gevoel voelen wij in ieder geval heel sterk bij deze foto die sinds 29 december 2021 op Funda gevonden kan worden. Komt dat gevoel door de duidelijk zichtbaar aanwezige wijn in de keuken óf omdat het zo vertrouwd voelt? Hoe dan ook, deze keuken is te koop voor slechts €837,-... (per m²). We […]

today5 januari 2022 4

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday