Gadgets

Een eigen duikboot?

today10 augustus 2020 29 2

Achtergrond
share close

WIE NEEM JIJ MEE KOPJE ONDER?

Wat is er nou gaver dan je tijdens de eerste keer op vakantie straks gewoon lekker je eigen duikboot op de Cariben los te laten in het water en even lekker onderwater de wereld te aanschouwen. De Nederlandse bouwer U-Boat Worx maakt dat mogelijk.

Het is iets wat ons als Nederlander weer iets trotser maakt, want Nederland is al marktleider in het bouwen van luxe jachten en superjachten. Nu komt daar dus een stukje speelgoed bij. Helaas wel voor de rijke der aarden, want het stukje speelgoed van U-Boat Worx kost een schrale miljoen euro.

Maar goed, eenmaal ter water kun je samen met een goede vriend, vriendin, familielid of je hond naar een diepte afreizen van 330 meter en hou je het zo’n 8 uur vol. Dus lunchpakketje mee.

Verder is het een compacte en lichtgewicht duikboot waardoor deze prima zelf te vervoeren is om naar gewenste locaties af te reizen. Eveneens is de Nemo, zoals de duikboot heet, voorzien van een manta-controller die pilootassistentiefuncties met zich meebrengt, zoals ‘auto-heading’ en ‘auto-depth’.

De prijs van een krappe 1 miljoen is wel voor de standaard uitvoering. De boot is uit te breiden met verbeterde navigatie, verlichting en zelfs een robotarm. En daarnaast is het handig om te weten dat je bij aanschaf een opleiding van een goeie 12 dagen moet volgen om een gecertificeerde Nemo-piloot te worden.

NU ON AIR

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

VIB Radio op JUKE

VIB Radio te horen via JUKEVIB Radio is al op veel manieren te beluisteren. Naast rechtstreeks via de website, gratis mobiele apps voor iOS en Android en de algemeen bekende app TuneIn is VIB Radio ook te beluisteren via de populaire app JUKE. Download appThuis, onderweg (van je auto tot het openbaar vervoer) of op het werk. Ontdek de JUKE-app voor iOS of Android en luister waar je ook bent […]

today28 september 2019 18 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday