Events

DJ JEAN LIVE

today30 oktober 2020 38 1 3

Achtergrond
share close

VOETJES VAN DE VLOER!

Op vrijdag 30 oktober was DJ Jean te gast bij VIB Radio. Van 16:00u tot 18:00u was DJ Jean samen met FERREZ gastpresentator bij de ultieme vrijdagmiddagborrel ‘Toastje Kaviaar’. Van 19:00u tot 20:00u heeft DJ Jean live gedraaid. Dat uur kan je nu terugkijken (YouTube 720p).

NU ON AIR

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Auto's

Maybach S650 Pullman

Heb je nog ergens een oude sok liggen? Is het een Amerikaanse limousine, nee! Is het een lijkenwagen, nee! Het is een Mercedes-Maybach S 650 Pullman. Ja, en hij is ook best fout, man. Maar we geven het toe; hij misstaat niet op onze oprit. We zouden er maar wat graag een dagje mee willen rondrijden. Voor wie een Rolls-Royce nét even iets te krap vindt achterin, kan z’n hart […]

today29 oktober 2020 36 3

Opmerkingen plaatsen (1)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday