Events

DJ JEAN LIVE

today30 oktober 2020 59 1 3

Achtergrond
share close

VOETJES VAN DE VLOER!

Op vrijdag 30 oktober was DJ Jean te gast bij VIB Radio. Van 16:00u tot 18:00u was DJ Jean samen met FERREZ gastpresentator bij de ultieme vrijdagmiddagborrel ‘Toastje Kaviaar’. Van 19:00u tot 20:00u heeft DJ Jean live gedraaid. Dat uur kan je nu terugkijken (YouTube 720p).

NU ON AIR

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

VIB Radio op JUKE

VIB Radio te horen via JUKEVIB Radio is al op veel manieren te beluisteren. Naast rechtstreeks via de website, gratis mobiele apps voor iOS en Android en de algemeen bekende app TuneIn is VIB Radio ook te beluisteren via de populaire app JUKE. Download appThuis, onderweg (van je auto tot het openbaar vervoer) of op het werk. Ontdek de JUKE-app voor iOS of Android en luister waar je ook bent […]

today28 september 2019 32 2

Opmerkingen plaatsen (1)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday