Motoren

BMW R9T

today20 februari 2021 33 2

Achtergrond
share close

SPRING JE ACHTEROP?

Bij Zillers Garage is er ook af en toe tijd voor een leuk projectje, vooral in deze tijd. De Russische autofabrikant heeft de BMW R18 cruiser een nieuwe uitstraling gegeven en de naam omgedoopt tot BMW R9T.

De binnenkant van de motor is behouden, maar de buitenkant heeft een flinke make-over gekregen. Met als resultaat een futuristische caféracer die klaar is om de strijd met apocalyptische monsters aan te gaan. De concentratie hiervoor ligt voornamelijk op het compleet omlijsten van alle onderdelen met een metalen lichaam, helemaal vanaf de koplamp tot het achterlicht.

Het hele ontwerp is met de hand gemaakt en aangebracht. De motor is voorzien van Brembo-remmen en eigen ontwerp velgen, om het gehele uiterlijk compleet te maken. Deze BMW R9T is de enige in zijn soort. En dat is jammer. Wij vinden dat deze zo de fabriek in mag gaan voor meerdere productierondes.

NU ON AIR

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Aanbevolen

Ricky Lukassen en Jaydi Dubois

RICKY EN JAYDI BIJ TOASTJE KAVIAAR Op vrijdagmiddag 19 februari waren Ricky Lukassen en Jaydi Dubois uit Temptation Island op bezoek in de studio. De wijn maakte de tongen los?! Of kwam dat toch door de scherpzinnige vragen van Joshua en Romy? Oordel zelf en bekijk de leukste momenten. https://youtu.be/X53Xt0ao2Gw

today19 februari 2021 121 3

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday