Auto's

Rolls-Royce en Hermès maken auto voor miljardair

today1 mei 2021 128 9

Achtergrond
share close

Als je geld hebt als water en van gekkigheid niet meer weet wat je ermee moet doen, zou je, naast het kunnen schenken aan ons, ook iets leuks voor jezelf ermee doen. En dat doet de Japanse Yusaku Maezawa dan ook. Voor zichzelf dan iets leuks, VIB heeft hij waarschijnlijk nog nooit van gehoord… Maar dat terzijde.

De beste man, een miljardair, heeft niet alleen een goede smaak voor auto’s, maar krijgt ook twee luxueuze bedrijven in beweging voor een op maat gemaakte auto. De 45-jarige ondernemer weet Rolls-Royce en het Franse luxebedrijf samen te brengen om een Rolls-Royce naar smaak te maken voor hem. En het eindresultaat, dat mag er zijn:

De Rolls-Royce draagt de naam The Phantom Oribe en is dus ook de enige in zijn soort. De combinatie van donkergroen en crème werkt perfect samen (de naam Oribe is dan ook afgeleid van typisch Japans ceramische pottenwerk). Het interieur is niet alleen op maat gemaakt, maar ook volledig handwerk, zoals we vaker treffen bij Rolls-Royce.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Rolls-Royce en Hermès samenwerken. In 2008 waren ze ook al eens samen om de tekentafel gaan zitten voor het Four Seasons George V hotel in Parijs. Dit resulteerde in een prachtige staalgrijze Phantom.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Visual Radio

Huischef Luc serveert een broodje hagelslag?

Huischef Luc was weer op visite bij 'Toastje Kaviaar' en had voor deze gelegenheid zelfs een echt bbq-meubel meegenomen (euh, geknutseld). Kortom, er werd weer culinair genoten in de studio van een broodje hagelslag? Het gerecht kreeg weer ondersteuning van een heerlijke wijn van Gesthuizen Wijnen. Gasten week 17: Huischef Luc, Mister Philly en Erik Plageman.

today30 april 2021 110 6 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday