Gadgets

8-inch opvouwbare iPhone in aantocht

today3 mei 2021 46 9

Achtergrond
share close

Succesvolle opvouwbare smartphones zijn volgens ons nog steeds niet verkrijgbaar. Analist Ming-Chi Kuo weet aan 9to5Mac te melden dat Apple in 2023 zijn eerste opvouwbare iPhone (8-inch) gaat lanceren.

Apple heeft tot op heden nog geen serieuze poging gedaan om een opvouwbare iPhone te maken. Het bedrijf is er over het algemeen ook nooit heel enthousiast over geweest. Dit zou te maken hebben met de hoge kwaliteiseisen die Apple standaard stelt. Tot vandaag zou dat met de beschikbare middelen niet mogelijk zijn geweest. Het lijkt er nu dus op dat Apple toch iets heeft bedacht om een opvouwbare smartphone te maken die wel voldoet aan de hoge kwaliteitseisen.

Photo by Roy Gilsing

Volgens de geruchten zou het een 8-inch scherm met QHD+-resolutie met ongeveer 3200×1800 pixels worden. Het aantal pixels is afhankelijk van de beeldverhouding. Volgens Kuo gaat Apple groots inzetten op de vouwbare iPhone. Daarnaast verwacht hij ook dat Apple de marktleider gaat worden in het segment van opvouwbare smartphones: “We voorspellen dat vouwbare apparaten de grenzen tussen smartphones, tablets en laptops in de toekomst doen vervangen.”, aldus Kuo. Verwachting is ook dat Apple gaat inzetten op ‘silver nanowire’. Een touchscreentechniek die nu al in HomePod-speakers is verwerkt.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Producer (/sidekick)

VIB Radio IS OP ZOEK NAAR Producer / sidekickPAS JIJ BIJ VIB RADIO?Heb je er stiekem altijd al van gedroomd om bij een radiostation te werken? Beschik jij over een goede dosis doorzettingsvermogen, kan jij het overzicht bewaken en hoor jij thuis bij ons in de mancave (studio)? Check dan snel wat jij moet doen!LAAT VAN JE HOREN!Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan zo snel als […]

today1 mei 2021 104 12

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO