Bizar

Op pad met je goudvis!?

today9 mei 2021 367 10

Achtergrond
share close

Doe eens gek! Is het kunst? Mode? Een gadget? Welke categorie het ook is. Wij vinden het eigenlijk wel een beetje bizar. Want eerlijk is eerlijk: dit schurkt tegen dierenmishandeling aan. Nee, onzes inziens ís dit dierenmishandeling. Toch zijn er altijd mensen die er – voor ons – wereldvreemde ideeën op nahouden. Zo ook deze “Katsugyo-vistank” om een vis in te vervoeren zodat jij gezellig met jouw goudvis kan gaan wandelen.

Wie is de ‘Sjaak’?

Ook huisdieren hebben behoefte aan ontspanning en beweging. Gelukkig kan een kat zichzelf goed redden maar met een hond ben je toch al snel een paar keer per dag de spreekwoordelijke ‘Sjaak’. Want Sjaak moet toch een paar keer per dag naar buiten om z’n trouwe viervoeter te laten bewegen en te laten toiletteren.

Wandelen doe je samen

Voor ons is het heel normaal om met een hond aan een riem een stukje te gaan wandelen. Op het moment dat je met een hamster of parkiet gaat wandelen dan zal men regelmatig vreemd opkijken. Helemaal als je met je goudvis op pad zou gaan. En toch hoe ‘raar’ het voor ons misschien lijkt in Japan zijn ze momenteel bezig om een vistank te ontwikkelen om een vis in te vervoeren.


Draagbare vistank

Er is dus een Japans bedrijf die een draagbare vistank (watertank) heeft geproduceerd: “Katsugyo-vistank”. Met de gedachte dat je met je vis(sen) gezellig de wijde wereld kunt verkennen. Of lekker simpel samen een terrasje pakken. De vistank is eigenlijk een mobiel aquarium in de vorm van een buis. Het middengedeelte is transparant zodat je altijd goed naar jouw vis kunt kijken. De draagbaarheid zie je terug in een handige handgreep en om lang samen te kunnen wandelen is de tank voorzien van een zuurstofmeter.

Als je nu al op AliExpress aan het zoeken bent of morgen direct de dierenwinkel wilt bellen. Stop! Het spijt ons enorm als je erg enthousiast bent geworden over deze bizarre vistank. Je zult jouw uitje met jouw goudvis naar het bos of het strand nog even moeten uitstellen. Het bedrijf is nu nog druk met de ontwikkeling. De vistank moet namelijk ook nog getest worden voor het meenemen van verschillende soorten vissen. Want je wilt natuurlijk wel het allerbeste voor jouw goudvis!

Bekijk een video van de vistank op Instagram.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Wijntip

Wijntip: Carl Ehrhard Blanc de Noirs

WIJNTIP WEEK 18 - 2021 Een hele bijzondere witte wijn, namelijk gemaakt van de blauwe druif: Spätburgunder (zo wordt de Pinot Noir druif in Duitsland genoemd).  Een witte wijn van een blauwe druif komt niet heel vaak voor en al helemaal niet van deze kwaliteit. Deze wijn heeft tonen van rood fruit, lichte kruidigheid en een zacht en romig mondgevoel. Daarna volgt een hele lange nasmaak, heerlijk! Hoe maak je […]

today8 mei 2021 205 10 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday