Highlights

Toastje Kaviaar XXL #5

today28 mei 2021 7

Achtergrond
share close

Vrijdag 28 mei 2021! Ja! Zon! De eerste keer dit jaar dat huischef Luc zich lekker in het zonnetje mag uitleven op zijn gerechten. Luc’s gerecht, wijntip van Gesthuizen Wijnen en heel veel live zang van Mister Philly en…

Traditioneel is er iedere laatste vrijdag van een maand Toastje Kaviaar XXL. Drie uur lang de pauper van de Nederlandse radio; Joshua Eusman. Gelukkig zijn er ook deze keer weer leuke gasten zoals Mister Philly, Cora en huischef Luc. Hieronder kan je drie uur talk radio in een samenvatting van 35 minuten terugkijken. Veel kijk- en luisterplezier!

UITZENDING GEMIST?

Geschreven door VIB Radio

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday