Lifestyle

Villa uit videoclip Britney Spears staat te koop voor $44,5 miljoen

today10 juli 2021 8

Achtergrond
share close

De villa die figureert in de videoclip van Britney Spears’ hit ‘Sometimes’ staat te koop. Voor een schamele $44,5 miljoen ben je de nieuwe eigenaar. Nou, eens even kijken wat het allemaal zo duur maakt.

Hoewel Britney Spears de laatste tijd vooral in het nieuws is vanwege haar vader die haar curator is omdat zij niet voor haarzelf zou kunnen zorgen, is er zowaar een tijd geweest dat Britney gelukkig was en het succes geen grenzen had. De ene hit na de andere klapte de hitlijsten binnen en maakte haar tot een vermogend mens.

De villa die figureert in haar hit ‘Sometimes’ kon ze toen waarschijnlijk nog niet betalen, want het megabedrag is nog niet zomaar voor iedereen toegankelijk om neer te leggen. Tevens staat de villa voor het eerst sinds 35 jaar te koop. Maar wat maakt de villa nou dat hij dit prijskaartje heeft?

Is het de 100 meter oprijlaan? Of de 30 metertjes privéstrand op één van de meest gewilde plekken in Malibu? Misschien de afzondering van de residentie op de 1,9 meter hectare grond die je dan zult bezitten.

De woonruimtes omvatten een combinatie van zit/eetkamer/grote kamer compleet met een open haard en openslaande deuren naar de achtertuin, een keuken met een eiland met twee verdiepingen, een ontbijtbar en een betegelde koelkast van 1,2 bij 1,40 meter, en een biljart/entertainment/mediaruimte met een natte bar. Overal zijn er ramen, balkenplafonds en stenen en hardhouten vloeren. Extra voorzieningen zijn onder meer een volledige zolder en een kantoor met een ingebouwd bureau en planken.

Boven is de enorme eigenaarssuite van 1.300 vierkante meter bedekt met een torenhoog kathedraalplafond, versierd met een open haard die op de lijst staat met een “hele boommantel” en bekleed met Franse deuren die leiden naar een dek dat de hele achterkant overspant van het huis.

Voor de rest spreken de foto’s voor zich.

 

©Chris Coratzzo en Jive Records

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Events

Visite: DJ FERREZ en Simone Nijssen

Zoals elke vrijdagmiddag was er ook deze keer een speciale gast: DJ FERREZ is als gastpresentator aangeschoven bij het programma 'Toastje Kaviaar'. En zoals eerder beloofd heeft hij Simone Nijssen meegenomen. En dat had duidelijk een goede en feestelijke reden. FERREZ en Simone Nijssen hebben al vaker samengewerkt. En met succes. 'On My Way' en 'Round And Round' zijn twee eerder uitgebrachte tracks. En deze keer hebben ze weer samengewerkt […]

today9 juli 2021 11 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday