Wijntip

Wijntip #24: Nebla Garnacha

today18 juni 2021 117 19 5

Achtergrond
share close

WIJNTIP WEEK 24 - 2021

De Nebla Garnacha staat voor Spanje. Door het warme klimaat waarin de druiven opgroeien ontstaat er veel diepgang in de druiven. De oogst laat de wijnmaker bewust in de vroege ochtend plaats vinden, zodat alle mooie smaken en de frisheid goed in de druiven blijven.
 
Bij het ruiken van deze wijn waan je je direct in Spanje. De wijn heeft mooie geuren van zwart fruit waarin de bosbessen en bramen voorop staan, maar ook kleine nuances van lichte kruiden, vanille en rijpe pruimen. De smaak is wat ons betreft top, heel zacht in de mond. Diepe smaken van vers rood en zwart fruit aangevuld met een lichte toon van peper, kruidkoek, pure chocolade en iets van verse jam. In de afdronk heeft deze Nebla Garnacha een rijke nasmaak met zachte tannines.

Spijs & moment
Deze rode wijn is goed te combineren met gegrild vlees en milde kazen.

 
 
Meer informatie over Nebla Garnacha?
www.gesthuizenwijnen.nl
 
 
 

VISUAL RADIO: Bekijk een fragment uit Toastje Kaviaar over deze wijntip van Gesthuizen Wijnen.

Written by: VIB Radio

Rate it

Vorig bericht

Gadgets

Toys for boys (and girls)

Ook deze zomer lijken we verwend te worden met een droge zomer met tropische temperaturen. Met een airconditioning is het thuis prima uit te houden. In ieder geval een plek om even de hitte te kunnen vermijden. Deze zomer is er ook een verkoelende reden en excuus om tóch buiten te blijven: Spyra® One-Waterpistool. Hoewel, dit futuristische waterpistool heeft wel een kanttekening... Bij het ontwikkelen van dit waterpistool heeft de fabrikant […]

today15 juni 2021 6 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%
× APP MET DE STUDIO Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday